Sponsor diner Ronald McDonald Huizen Limburg
Thuis in de Tunnel

Wens
Een uniek fundraising event in Maastricht voor de Ronald McDonald huizen Maastricht en Valkenburg.  De huizen zorgen er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn en een thuisgevoel hebben.

Event
TreaT realiseerde een onvergetelijk galadiner met 600 gasten in de nog in aanbouw zijnde A2 tunnel. De kille tunnel werd omgetoverd in een warm huis voor 1 avond. De gasten in gala werden welkom geheten door roller girls en golfkarretjes. Robert Ten Brink, presenteerde op zijn unieke wijze de spectaculaire en ontroerende acts, waarvan enkele op maat gemaakt voor deze avond. De hoofdrol was weggelegd voor een moeder die het prachtige verhaal deelde van haar ervaringen in het huis. Het verhaal werd uitgelicht door een op maat gemaakte videoprojectie op de tunnelwand.

Kortom een avond met een opbrengst waar je u tegen zegt!

Diner in Rebelle
Diner ter ere van Ferran Adrià

Wens
Een diner ter ere van Ferran Adrià, de chefkok van El Bullì in Barcelona. De opdracht kwam van Marres, Huis van Hedendaagse kunst waar een tentoonstelling over het werk van Ferran Adrià was.

Event
Een prachtig diner in Rebelle Maastricht, een voormalige kerk, die speciaal voor deze gelegenheid aangekleed werd door studenten van de kunstacademie.  Het diner werd verzorgd door de volgende chefs : Hans van Wolde, Margo Reuten, Sergio Herman, Jonny Boer en Marieke Harkema. De bediening door studenten van het Arcus collega en aangestuurd door de beste horeca mensen uit Maastricht. Ook een deel van het servies was speciaal voor die avond ontworpen en gemaakt door studenten van de kunstacademie.

Zowel creatief, culinair als organisatorisch was dit een hoogstandje.