Wij laten mensen bruisen!

Achter de schermen bij TreaT

Treat events is al 20 jaar hét evenementenbureau van Maastricht met een groot scala aan populaire teamuitjes en bruisende events op maat. Standaard? Absoluut niet. TreaT events bedenkt en ontwikkelt al haar teamuitjes en evenementen zelf! Hierdoor is een aanpassing snel gedaan en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Jouw wensen staan bij ons altijd centraal en niets is ons te gek. Een spel ontwikkelen of aanpassen? Frans gaat meteen aan de slag! Een logo of foto toevoegen? Maud zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Starten met een glaasje Champagne tussen de wijnranken? Lidwine zorgt met plezier voor een bourgondisch hoogstandje! Want iedereen binnen TreaT events heeft zijn eigen talent en accent!

We zijn niet alleen achter de schermen actief. Ook op de dag zelf houden we een oogje in het zeil. Zo kan het hele bedrijf, inclusief de organisator, optimaal genieten en deelnemen aan de activiteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen het verschil maken bij een event. De mensen van TreaT events in het bijzonder!

  • Wij ontwikkelen, organiseren en begeleiden alle uitjes en events in Limburg zelf
  • Maatwerk? We hebben er nu al zin in!
  • Altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vraag
  • Wat we offreren is gegarandeerd beschikbaar
  • Transparante all-in prijzen, zonder verrassingen achteraf

The event experts

Lidwine

Strakke deadline of een uitgebreid eisenpakket? Lidwine draait haar hand er niet voor om! Plannen zit in haar natuur en zelfs de kleinste details ontgaan haar niet. Hoe groter de uitdaging, hoe meer ze in haar element is. Daarnaast houdt ze ervan wanneer het event ook een beetje de diepte in mag. Haar lievelingsactiviteiten? Spelletjes spelen en lekker uit eten gaan. Een Limburgse pur sang!

Maud

Maud leidt iedere aanvraag én ieder evenement in goede banen. Ze is geduldig, kan goed luisteren en vertaalt elke wens van de klant naar een mooi event. Haar draaiboeken zijn sluitend en laten niets aan het toeval over. Zelf spellen maken, themafeestjes organiseren en weekendjes weg plannen; Maud heeft passie voor haar vak en doet niets liever. En dat merk je in alles wat ze doet!

We maken gebruik van een uitgebreid netwerk aan enthousiaste medewerkers. Zij zullen net als wij, alles op alles zetten om jouw medewerkers en relaties een onvergetelijke dag te bezorgen!  Liever real-life kennismaken? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!