Consultancy bedrijf
10 jaar in één weekend

Wens

Na 9 jaar lang elk bedrijfsuitje in het buitenland te hebben gevierd, moest het 10e jubileum iets heel speciaals worden. De wens was om alle typische bedrijfstradities terug te laten komen tijdens het jubileumweekend; het jaarlijkse voetbaltoernooi, de vrijdagmiddagborrel, het Sinterklaasfeest, een terugblik naar alle eerdere bedrijfsuitjes, een knipoog naar de oorsprong van het bedrijf in München.

Resultaat 

Het resultaat was een prachtig weekend vol verrassingen, knipogen en terugblikken. De aftrap was natuurlijk de vrijdagmiddagborrel waarbij onverwachts het personeel van de stamkroeg uit Amsterdam de biertjes tapte. Elk onderdeel van de 10-kamp op zaterdagochtend was een terugblik naar eerdere events. Sinterklaas maakte met 23 graden zijn opwachting op zaterdagmiddag met cadeaus en een mooie speech. 's Avonds een lekkere jaren 90 party met 2 Unlimited, zong Carola Kraaij een prachtige smartlap  voor het bedrijf op maat en als afsluiting een spectaculair vuurwerk.

 

Sophianum College
Jubileum

Wens

Het Sophianum is een instituut, dat al 170 jaar met trots overeind staat en dat wilde vieren met alle leerlingen en docenten. Een dag van activiteiten waar iedereen naast elkaar staat: een VWO-leerling naast een VMBO-leerling en de directeur naast een stagiaire - állemaal zijn we Sophianum. Er hing een positieve sfeer in het gebouw. TreaT ondersteunde de feestcommissie van het Sophianum met een aantal van de vele activiteiten.

Event 

De dag van het event was er een en al bedrijvigheid. Er was voor elke leerling wel wat te beleven.

Op het plein bij de ingang maakten de leerlingen de cijfers 170 van bamboestokken. Op diverse creatieve manieren wisten de leerlingen hun eigen invulling te geven aan de opdracht. Hier was ook het vertrekpunt van de GPS-tocht.

Buiten hoorde je ritmisch getrommel van de workshop "bucketdrums". Op het leerplein konden leerlingen deelnemen aan een knotsgekke pubquiz, gepresenteerd door eigen docenten. Leerlingen die wel wat van beweging houden, konden terecht bij de workshop lipdub maken. Verkleed liep zij door de school en maakten een leuk filmpje. Op het Evenementenplein vond een dans workout plaats. Alle leerlingen kregen daar danspassen aangeleerd. Een gevarieerde en geslaagde dag met verhitte en vrolijke gezichten. TreaT events verzorgde ook een video van deze unieke dag. Kijk hier voor het resultaat.