Teamuitje wie is de mol

Wie zou de mol zijn?

Voor het enige echte “Wie is de Mol” gevoel!

Dit zenuwslopende uitje kan als middag, dag- of weekend worden geboekt. “Ik had het niet verwacht, maar het voelt net als op TV”, is een veelgehoorde opmerking tijdens dit bedrijfsuitje of teamuitje.

Bij “Wie zou de Mol zijn?” probeert de groep zoveel mogelijk ‘geld’ voor de pot te verdienen, door het succesvol uitvoeren van allerlei opdrachten. Maar pas op! Onder de groep bevindt zich een mol (of mollenteam bij grote groepen), die de opdrachten saboteert en die juist zo min mogelijk geld in de pot wil.

De opdrachten variëren van pittige breinbrekers voor de slimmeriken, tot adrenaline opjagende opdrachten voor de durfals. De portofoon is natuurlijk onmisbaar. Om de mol te slim af te zijn zul je elkaar blindelings moeten vertrouwen, goed kunnen communiceren en creatief denken.

Aarzel niet en neem deel aan dit ultieme teambuilding programma!

De opdrachten vinden plaats in en rondom de stad. De dag eindigt met een finale waarbij de mol en de winnaar bekend worden gemaakt met de bekende rode en groene schermen van tv.

  • Net als op tv!
  • Met de groene en rode schermen!
  • Mogelijk in Nederlands en Engels

Over dit event

Vanaf prijs excl. BTW: € 45,00 p.p.

Minimum aantal deelnemers: 30

Inclusief: Enthousiaste begeleiding gedurende event, vele gave spellen, groene en rode schermen van tv en prijsje voor de winnaar en de mol.

Duur: Halve dag, hele dag of weekend

Offerte Aanvragen