Teambuilding CSI Maastricht

CSI outdoor

Een spannende team activiteit waarbij samenwerking geboden is.

Op klaarlichte dag heeft er een gruwelijke moord plaatsgevonden. Bij aankomst op de locatie vind je tot je schrik het slachtoffer. Je ontmoet hier ook de rechercheur die met deze zaak belast is. Hij heeft je hulp hard nodig om deze moord op te lossen! Wie is het slachtoffer? Wie is de dader? En waarom is deze moord gepleegd?

De locatie is afgezet met rood/wit lint. Rondom en op het slachtoffer vind je de eerste aanwijzingen. Op de locatie kom je allerlei clues tegen die kunnen helpen om erachter te komen wie de moord heeft gepleegd. Denk bijvoorbeeld aan voetafdrukken, vingerafdrukken, stukjes stof van kleding en specifieke voorwerpen die niet iedereen op zak draagt. Als je goed zoekt, vindt je zelfs het moordwapen!

Aan het einde van de tocht wanneer alle bewijzen, mogelijk, verzameld zijn vindt er een spannende slotfinale plaats. Kom je achter de dader en het motief?

  • Incl. acteur en lijk
  • Mogelijk in Nederlands en Engels
  • Te spelen op elke gewenste outdoor locatie
  • Duur naar wens aan te passen
  • Mogelijkheid om jullie eigen medewerkers de daders te maken

 

Over dit event

Vanaf prijs excl. BTW: € 50,00 p.p.

Minimum aantal deelnemers: 30

Inclusief: TreaT begeleiding, politie rechercheur, crimescene met lijk, acteur onderweg, materialen en prijsje voor het winnende team.

Duur: 2-3 uur

Offerte Aanvragen