Kasteel de Hoogenweerth
3 daags MOMENTS OF OUTDOOR relatie event

Wens
Tijdens Moments of Outdoor worden relaties van de bijzondere merken Ofyr, The Bastard, Heatsail en Jardinico uitgenodigd om kennis te maken met de laatste collecties. Het event vond plaats bij Kasteel de Hoogenweerth. TreaT werd gevraagd om extra activiteiten  aan te bieden, passend bij het publiek en de organiserende bedrijven. Stoer dus! 

Event
Wij verzorgden welkomsthostessen en een inschrijfbalie voor de activiteiten gedurende 3 dagen. De gasten konden deelnemen aan een obstakel parcours met stoere landrovers en  genieten van een supersnel ritje met de powerboat over de Maas! Wat een beleving!

Ronald McDonald huis Maastricht
Familiefestival zondag 14 mei 2023

Op zondag 14 mei 2023, moederdag, mochten wij een familiefestival organiseren voor het Ronald McDonald huis in Maastricht ter ere van hun 25 jarig jubileum. Vrijwilligers, oud-vrijwillgers, gezinnen die gebruik hebben gemaakt van het huis, sponsoren en andere betrokkenen werden uitgenodigd. Maar liefst 400 gasten mochten wij verwelkomen bij het prachtige Buitenplaats Vaeshartelt. We hebben dit festival gerealiseerd met heel veel partijen, met sponsoring van alle kanten! Het werd een groot succes met diverse foodtrucks, activiteiten voor de kinderen, entertainment acts, diepte interviews en veel meer!