Energize your meeting

Energize your meeting

Ben jij op zoek naar een uniek concept dat jouw deelnemers activeert bij de aanvang van je event? Dan zijn deze Energizers iets voor jou!

1. Crowd Pulse – On Stage Energizer
Tijdens Crowd Pulse wordt jouw publiek meegenomen in een unieke show van 10-15 minuten. Deelnemers ervaren activerende oefeningen gebaseerd op wetenschap en positieve psychologie. Het doel hierbij is het creëren van een energieboost op zowel fysiek als mentaal niveau. Geschikt voor groepen van 30 tot wel >3000 personen.

Maatwerk: Afhankelijk van de groepsgrootte, locatie, duur en doel van de Energizer ontwikkelen we samen met de professional een korte, energieke show op muziek aansluitend op het thema en boodschap van jouw zakelijk event.

Het resultaat:

  1. Betrokken deelnemers met een glimlach
  2. Een ervaren presentatrice die verbind met alle soorten doelgroepen
  3. Een verbindende energieboost met impact


2. Haka workshop – Get out of your comfort zone
Deze energieke workshop is de ideale manier om mensen kort en krachtig een heleboel energie te laten ervaren. In korte tijd wordt energie opgeroepen en komen mensen echt in beweging. Het is ook een geweldige manier om een groep even uit hun comfortzone te halen. Daarna gaan de deelnemers ook vaak meer ontspannen met elkaar om. Dan werkt deze energieke workshop als een fantastische ijsbreker.

3. Yoga – Start op een ontspannen manier
Yoga betekent verenigen. Tijdens yoga sta je stil hoe je lichaam en geest kan verenigen. Balans vinden tussen je werk en je privéleven, verbinding vinden tussen jezelf en je naasten, opnieuw één worden met de natuur, hoofd, hart en ziel in lijn brengen. Deze ontspannen workshop, waar je elkaar moet opzoeken, is de perfecte start van je event. Men zal hierna makkelijker en opener na elkaar communiceren.

Over dit event

Vanaf prijs excl. BTW: € 25,00 p.p.

Minimum aantal deelnemers: 30

Inclusief: Begeleiding

Duur: 10-60 minuten

Offerte Aanvragen