TreaT Events

Trakteer jouw medewerkers of zakelijke relaties op een bruisende belevenis met een teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest van TreaT events; al meer dan 20 jaar hét evenementenbureau van Maastricht en Zuid-Limburg! Kies voor een populair teamuitje of maak indruk met een uniek event op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie en een onvergetelijke dag. Mensen op een creatieve manier verbinden en entertainen zit in ons DNA!

We zijn flexibel én doortastend. Heb je (g)een idee voor jouw evenement in Zuid-Limburg? Samen zorgen we voor een unieke belevenis die past bij jouw bedrijf. Wij organiseren het event volledig en zijn ook tijdens het moment suprême aanwezig. Zo kun jij als organisator ook zorgeloos genieten van de activiteit!

Jaar ervaring
0 +
Events georganiseerd
0 +
Personen blijgemaakt
0 Duizend+

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Reviews

Bekijk wat andere klanten over ons zeggen

Op Treat Events kun je bouwen. Creatief en professioneel team die plezier en passie uitstralen. Recent hebben ze een geweldig teamevent in het Klooster van Watersley Sports & Talentpark georganiseerd. Wat een enthousiasme, ze maken er altijd een feestje van! Ik ben fan van TreaT, al meer dan 20 jaar..

Watersley

Op TreaT kun je bouwen – Rozien Beaujean

Wij hebben een aantal keren samengewerkt met Treat voor onze teamuitjes en ook voor de invulling van een workshop tijdens ons symposium.

Treat heeft een groot en gevarieerd aanbod en iedere keer hebben wij een topdag of topevenement gehad. Zeker een aanrader om eens met de medewerkers van Treat te kijken naar de mogelijkheden. Zij werken zelfs wensen en ideeën van de klant uit en maken dit passend voor het event. Wij zullen zeker in de toekomst weer met Treat samenwerken.

NAZL

Gevarieerd aanbod

Elke keer verrast het team van TreaT weer. De creativiteit en enthousiasme van het team gecombineerd met organisatietalent maken van elk event een feestje.

Margo de Kock

Ronald McDonald Huis

Over Samenwerking TreaT

Wij werken al een aantal jaren samen met TreaT. Lidwine, Frans en Maud denken heel goed mee en luisteren naar de wensen die wij als klant hebben. Ze zijn creatieve professionals, flexibel en kunnen snel schakelen. Zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf verloopt de communicatie goed. We zijn heel blij met de samenwerking en blijven dan ook graag samenwerken met TreaT.

Sabine - FHML

FHML- UM

Over Samenwerking TreaT

We hebben een super avond gehad! Het was hartstikke gezellig. Alles was goed in de smaak gevallen en de begeleiding was heel erg leuk. Bedankt voor de leuke avond.

Koraal Groep

Over Moorddiner

Wie is de Mol was in 1 woord super! Het voelde net als op de TV!

Teamuitje

Over Wie is de Mol